luni, 2 februarie 2015

A treia întâlnire handbalistică

Sâmbătă, 31 ianuarie 2015, începând cu ora 14:45 și până la ora 16.30 a avut loc în sala ”Gheorghe Roman” o altă întâlnire handbalistică, de organizarea căreia s-a ocupat Manuela Bîrsănuc. De această dată, s-au format aproape două echipe complete, lipsind un singur om pentru a forma lotul de 7 oameni în fiecare echipă.
Astfel, prima echipă, formată din Bîrsănuc Manuela, Volosciuc Eduard, Meleg Horea Ionuț, Miseraș Marcel, Tincu Tudor, Rozsnyai Radu Adrian  și Tanaș Rareș, a fost completă, în timp ce cea de-a doua a avut un om în minus, fiind compusă din: Radu Paul, Perneș Amalia, Dăndărău Vlad, Zelghiu Sebastian, Băraru George și Lupou Ioana.
Cu ajutorul unuia din participanți, jucătorii s-au bucurat și de posibilitatea de a folosi clister, ceea ce a dus la o mai bună desfășurare a jocului, al cărui nivel a fost mediu. Feedback-ul primit a fost pozitiv în cea mai mare parte, singurele incoveniente fiind cauzate de adoptarea tehnicii contraatacului de prea multe ori, și implicit reducerea numărului de pase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu