duminică, 28 iunie 2015

Concert de nai și pian - Two Sounds

Miercuri, 17 iunie, de la ora 18, cei aproximativ 50 de oameni prezenți în Amfiteatrul de Geografie ”George Vâlsan” au fost martori unui eveniment remarcabil și unic, cel puțin în cadrul Facultății de Geografie: un concert de nai și pian, în interpretarea formației Two Sounds, formată din Roxana Țintea (la nai), studentă în anul 3 la Planificare Teritorială, și Andrei Robert Indrei, la pian.
Cei doi au susținut un recital excepțional, axându-se în prima parte pe melodii de renume mondial, practic aplicând live noțiunea de café-concert, acoperind o gamă largă de genuri și stiluri muzicale, scoțând în evidență propriile calitățile interpretative. Cea de-a doua parte a fost dedicată cântecelor din folclorul românesc, fiind interpretate cu mult talent și suflet melodii reprezentative pentru toate regiunile țării noastre.
Publicul a fost foarte impresionat, a aplaudat îndelung și a cerut mai multe bis-uri din partea celor doi artiști, care s-au conformat, spre bucuria celor prezenți. Concertul a făcut o impresie foarte bună și celor care n-au fost prezenți în sală dar se aflau în facultate sau în clădirile din apropiere la momentul respectiv, aprecierile pozitive fiind transmise în zilele următoare din locații nebănuite! Artiștii au fost rugați să repete concertul și în toamna acestui an, ceea ce au asigurat că vor încerca, chiar și cu un repertoriu diferit.


La succesul acestui concert a contribuit și domnul inginer de sistem Adrian Hărăstășan, care s-a transformat de data aceasta în inginer de sunet și a asigurat o sonorizare corespunzătoare cu echipamentele existente în amfiteatru.
După acest concert, foarte mulți și-au schimbat părerea despre nai ca instrument muzical...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu