joi, 17 martie 2016

Tot mai mulți tineri la handbal!

Sâmbătă, 12 martie 2016, de la o ora neobișnuită, 22, și doar pentru o oră, iubitorii handbalului s-au întâlnit din nou sub egida AMEFA și în organizarea lui Mircea Panti, pentru un joc în sala ”Gheorghe Roman” din Parcul Universitar ”Iuliu Hațieganu”.
În ciuda intervalului orar neobișnuit, am fost plăcut surprinși de interesul deosebit arătat de iubitorii acestui sport, care s-au prezentat în număr mare (18 persoane) la sală. Nivelul arătat în săptămâna precedentă a constituit un imbold mai multor tineri cu cunoștințe solide în acest sport, care au răspuns afirmativ invitației lansate de asociația noastră. Au fost prezenți aproximativ 13 jucători care au cunoștințe de avansate de handbal, la care s-au adăugat și câțiva simpatizanți ai acestui sport, pe care îl practică la un nivel intermediar sau începător, dar care cu siguranță se află pe calea cea bună deoarece prezența lor este constantă în cadrul activităților handbalistice organizate de AMEFA.
Notăm prezența, printre alții, a lui Dragoș Butuc, Victor Friptuleac, Mădălina Bumb, Radu Paul, Lorena Cristina Pop, Mircea Panti, Marcela Misăraș, Bogdan Hrișcu, Eduard Volosciuc, Gheorghe Brezeștean, Marcel Misăraș, Mathe Daniel, Alex Mureșan.
Jocul a fost unul deosebit de plăcut și antrenant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu