marți, 29 septembrie 2015

7 puncte după primele cinci etape

Echipa de fotbal AS AMEFA a obținut 7 puncte după primele cinci etape ale Campionatului Județean Cluj, Zona Cluj (Liga a 5-a). Rezultatele obținute au fost următoarele:
AMEFA - Progresul Vlaha 3-3 (2-2)
Voința Pata - AMEFA 0-1 (0-1)
AMEFA - Progresul Sânnicoară 7-0 (2-0)
Inter Dezmir - AMEFA 3-2 (1-1)
AMEFA - AS Borșa 3-4 (0-2)
Deocamdată, AMEFA ocupă locul 7 (din 14 echipe) iar următorul meci va fi în deplasare, la Aghireșu, duminică, 4 octombrie, de la ora 16. Următoarea partidă de pe teren propriu, pe stadionul CMC din Cluj-Napoca, este programată duminică, 11 octombrie, cu Viitorul Dezmir.
Mai multe amănunte se pot afla accesând blogul echipei de fotbal, http://amefa1911.blogspot.ro/ sau site-ul echipei, http://asamefa.webs.com/
Din octombrie, asociația își reia activitățile periodice. Prin bunăvoința conducerii Facultății de Geografie, Asociația Culturală, Ecologică și Sportivă AMEFA va avea la dispoziție Amfiteatrul de Geografie ”George Vâlsan” în fiecare joi, între orele 18 și 20.
Astfel, joi, 8 octombrie, de la ora 18, marcăm revenirea în noul an universitar printr-o prezentare de excepție a domnului conferențiar universitar Wilfried Schreiber, dedicată aniversării a 150 de ani de la cucerirea vârfului Matterhorn. În deschidere, îndeosebi pentru ”boboci”, vom face o scurtă prezentare a asociației, a ceea ce am făcut până acum și a ceea ce ne propunem în viitor.
În săptămâna 12-18 octombrie vom încerca să ne implicăm activ în evenimentele organizate cu prilejul ”Săptămânii Bobocilor”.
Joi, 22 octombrie, vom relua seria prezentărilor dedicate muzicii clasice. Domnul conferențiar Wilfried Schreiber va prezenta ”Puncte de reper în muzica de operă: Verdi și Wagner”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu