sâmbătă, 9 aprilie 2016

Concert caritabil de chitară

La inițiativa studentei Alina Grozav din anul 3, specializarea Geografia Turismului, joi, 31 martie 2016, de la ora 18, în Amfiteatrul de Geografie ”George Vâlsan”, a avut loc un concert caritabil dedicat studentei Andreea Beatrice Toma, colega Alinei. Ea a fost grav accidentată de un motociclist vara trecută, pe când se afla în Statele Unite ale Americii cu programul ”Work&Travel” iar de atunci urmează un tratament recuperatoriu complex și de durată. Acesta a fost inițiat în S.U.A. dar se continuă și în România. Pentru ca tratatmentul să nu fie întrerupt, și Andreea Beatrice să se recupereze, este nevoie de ajutorul nostru.

Sursa: pagina de Facebook a OSUBB

Joi în Amfiteatru a fost o atmosferă cu totul specială. Robert Hlipocianu, de asemenea coleg cu Andreea, alături de mai mulți prieteni și prietene din OSUBB, studenți la diferite facultăți, au oferit un recital de excepție, cântând la chitară melodii dintre cele mai diverse, în special din repertoriul folk, rock și pop, atât românesc, cât și internațional, aparținând unor formații sau interpreți cunoscuți, precum Phoenix, Holograf, Cargo, Pasărea Colibri, Mircea Vintilă, 4 Non Blondes, Fără Zahăr, și mulți alții.

Sursa: pagina de Facebook a OSUBB

S-a evidențiat varietatea deosebită și calitatea artistică și stilistică a interpreților. Totul a fost spontan, fiind invitate și persoane din sală să cânte ceea ce doresc ele. În cele din urmă, concertul a durat peste 2 ore, audiența a fost foarte mulțumită și emoționată. În afară de studenți, au participat și cadre didactice din Facultatea de Geografie, inclusiv domnul decan, prof. univ. dr. Dănuț Petrea, care a și ținut o scurtă cuvântare, pentru a le mulțumi studenților pentru această inițiativă remarcabilă.

Sursa: pagina de Facebook a OSUBB

Acțiunea de strîngere de fonduri continuă în toată luna aprilie și sperăm ca Andreea Beatrice să beneficieze de ele și să revină cât mai repede pe băncile facultății.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu