vineri, 16 februarie 2018

Ne mutăm biroul la munte. Vrei și tu?

Miercuri, 5 aprilie 2017, Asociația Culturală, Ecologică și Sportivă AMEFA a găzduit, de la ora 18, în Amfiteatrul de Geografie ”George Vâlsan”, o interesantă prezentare realizată de Asociația de Turism pentru Tineret ADEONA cu privire la taberele de la munte organizate de aceasta în perioada de vară, în special pentru copii.
Prezentarea a fost făcută de mai mulți reprezentanți ai Asociației de Turism pentru Tineret ADEONA, inclusiv din conducerea acesteia, majoritatea fiind studenți sau absolvenți ai Facultății de Geografie. Audiența, destul de numeroasă, formată în principal tot de studenți ai Facultății de Geografie, a fost interesată îndeosebi de oferta de locuri de muncă, sub formă de internship plătit, pe care Asociația de Turism pentru Tineret ADEONA o are pentru studenți.
Reprezentanții Asociației de Turism pentru Tineret ADEONA, între care Andreea Cîra și Dănuț Andron, au trecut în revistă principalele activități pe care ei le desfășoară, în special în Munții Retezat, unde sunt localizate și taberele, și cerințele pentru ca studenții să poată activa în cadrul acestora.
Evenimentul a fost unul atractiv și s-a dovedit a fi foarte util pentru acei studenți care doresc să aibă un loc de muncă plătit în perioada verii, în mijlocul naturii, la munte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu